Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Być jak "Top Chef"

Lubuska WK OHP
W warsztatach zawodowych Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Zielonej Górze w ramach projektu „Pomysł na siebie” trwają kwalifikacyjne kursy zawodowe, m.in. w zawodzie kucharz, których ukończenie umożliwi uczestnikom zdobycie kwalifikacji zawodowych.

Prowadząca zajęcia praktyczne Krystyna Groszek – Wiktorowicz wprowadza naszych uczestników w meandra sztuki kulinarnej. Na zajęciach, uczestnicy poznają techniki i procesy technologiczne wykorzystywane w gastronomii. Siedmioosobowa zielonogórsko-nowosolska grupa młodzieży z ogromnym zaangażowaniem realizuje kolejne zadania oraz poznaje tajniki nowoczesnej kuchni. Prowadząca zajęcia w atrakcyjny sposób przybliża praktyczne aspekty pracy kucharzy, dbając jednocześnie o należyte przygotowanie uczestników do egzaminu który czeka ich na zakończenie kursów.

Czekamy na kolejne oryginalne i pyszne dania!

Podpisy do zdjęć:

1. Instruktor K. Groszek - Wiktorowicz z uczestnikami kursu
2. Próbka talentów kulinarnych naszych uczestników

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kto musi dopłacić do podatków?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na zielonagora.naszemiasto.pl Nasze Miasto