MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 46
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W niedzielny (14 lipca) wieczór poznamy nowego mistrza...
fot. Mariusz Cwojda

Dziś święto żużla! Finał mistrzostw Polski. Zobaczcie, jak było przed rokiem [ZDJĘCIA]

W niedzielny (14 lipca) wieczór poznamy nowego mistrza Polski na żużlu. Finał w Lesznie rozpocznie się o godz. 19. Złota broni miejscowy as Piotr Pawlicki, który przed rokiem - też w Lesznie - pokonał m.in. Macieja Janowskiego i Janusza Kołodzieja. Cała trójka w tym sezonie znów jest wśród faworytów. Może pokrzyżują im plany lubuscy żużlowcy: Bartosz Zmarzlik (Truly.work Stal Stal Gorzów) oraz Patryk Dudek i Piotr Protasiewicz (obaj Stelmet Falubaz Zielona Góra). LISTA STARTOWA FINAŁU IMP 1. Maciej Janowski (Betard Sparta Wrocław), 2. Krystian Pieszczek (Zdunek Wybrzeże Gdańsk), 3. Norbert Kościuch (Get Well Toruń), 4. Dominik Kubera (Fogo Unia Leszno), 5. Piotr Pawlicki (Fogo Unia Leszno), 6. Kacper Gomólski (Zdunek Wybrzeże Gdańsk), 7. Wiktor Lampart (Speed Car Motor Lublin), 8. Oskar Fajfer (Car Gwarant Start Gniezno), 9. Bartosz Zmarzlik (Truly.work Stal Gorzów), 10. Adrian Cyfer (Zdunek Wybrzeże Gdańsk), 11. Adrian Miedziński (forBET Włókniarz Częstochowa), 12. Patryk Dudek (Stelmet Falubaz Zielona Góra), 13. Przemysław Pawlicki (MrGarden GKM Grudziądz), 14. Maksym Drabik (Betard Sparta Wrocław), 15. Janusz Kołodziej (Fogo Unia Leszno), 16. Piotr Protasiewicz (Stelmet Falubaz Zielona Góra), rezerwowi: Bartosz Smektała (Fogo Unia Leszno), Szymon Woźniak (Truly.work Stal Gorzów).

Zobacz również

Elixir ma moc i smak. Oferuje rozrywkę w najlepszym stylu
Artykuł sponsorowany

Elixir ma moc i smak. Oferuje rozrywkę w najlepszym stylu

Pijana kierowczyni przyjechała na stację po alkohol. Wyjeżdżając, potrąciła radiowóz

NOWE
Pijana kierowczyni przyjechała na stację po alkohol. Wyjeżdżając, potrąciła radiowóz

Polecamy

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Apetyczna sałatka na lato. Najważniejszy w niej jest ugotowany bób

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Taką konfiturę smażyły nasze babcie. Jest gęsta, słodka i pyszna. Niebo w gębie!

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach