MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub...
fot. Katarzyna Puczyńska

Jak zagęścić zupę? Polecamy 7 domowych sposobów, które zawsze działają. To nie tylko tradycyjna zasmażka

Kapuśniak

2. Zasmażka. Na patelni podsmaż mąkę pszenną z masłem lub olejem roślinnym i wymieszaj z resztą zupy. Potrawa zyska ładny kolor, będzie gęstsza i bardziej sycąca. Możesz wykorzystać ten sposób do przygotowania kapuśniaku. Polecamy nasz przepis. Kliknij link i sprawdź: przepis na kapuśniak.

Zobacz również

Siódma edycja Alei Gwiazd Siatkówki w Katowicach. ZDJĘCIA

Siódma edycja Alei Gwiazd Siatkówki w Katowicach. ZDJĘCIA

Piątkowski może zostać w La Liga. Media: Polak wzbudził zainteresowanie

Piątkowski może zostać w La Liga. Media: Polak wzbudził zainteresowanie

Polecamy

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Te antyczne zboża są najlepsze dla cukrzyka

Miał brzuch jak w ciąży z trojaczkami. Powodem była… kupa

Miał brzuch jak w ciąży z trojaczkami. Powodem była… kupa

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę

Ten schab duszony z młodą kapustką rozpływa się w ustach. Najlepszy obiad na wiosnę